tiistai 17. helmikuuta 2015

4 viikkoa, tasan!


A-pennut ovat tänään neljän viikon ikäisiä ja ystäväni Annen suosiollisella avustuksella onnistuimme nappaamaan pennuista suht pikaiset 4 viikon potretit. Allekirjoittanut kärvistelee tällä hetkellä poskiontelontulehduksen kourissa, mutta koska kaikissa ikävissä asioissa on nähtävä hyväkin puoli, niin otimme pennut mukaan autoajelulle, kun Arto lähti heittämään minua Jyväskylään lääkärin pakeille. Hyvin meni pentujen ensimmäinen automatka; muutaman minuutin unilaulun hyräiltyään ne nukkuivat tyytyväisinä kotiin asti, eikä kenelläkään ollut erityinen kiire pois "matkapaketistaan".

Näin vähän ohi aiheen täytyy kertoa, että voi taivas, miten haastavaa on pyörittää koiraporukkaa ja kommunikoida kolmevuotiaan lapsen kanssa, kun ääni on käytönnössä pelkkää pihinää ja jokainen kumarrus saa paineentunteen päähän. Onneksi pojan flunssa meni nopeammin ohi kuin minulla. Itsekin uskon vakaasti olevani jo päivä päivältä toimintakykyisempi :)

Pidemmittä jorinoitta, ohessa pennut 4 viikkoa vanhoina! Ai, ja olin unohtaa! Näyttäisipä Pennyn napakin sulkeutuneen omia aikojaan ilman ongelmia, joten arvelu mahdollisesta tyrästä olikin väärä hälytys! Mahtavaa!

 Amy 4 weeks
 Bernadette 4 weeks
 Hofstadter 4 weeks
 Kripke 4 weeks
 Penny 4 weeks
 Priya 4 weeks
 Sheldon 4 weeks
Amala (ex-Winkle) 4 weeks

Ei kommentteja: